Як краще використовувати парфуми Cerruti 1881 Pour Femme?

638 0

Ми у соцмережах:

Як краще використовувати парфуми Cerruti 1881 Pour Femme?

Парфуми дозволяють підкреслити жіночність і індивідуальність. Для цих цілей необхідно використовувати аромати, які відповідають віку, способу життя і особливостям характеру.

Характеристика ароматів Черутті

Одним з найжіночніших вважають аромат Черутті, який можна знайти на сайті  https://parfumcity.com.ua/brands/cerruti. Спочатку компанія спеціалізувалася зовсім не на виробництві парфумів. Це була невеличка текстильна фабрика, яка виготовляла речі преміум сегмента. Проте трохи пізніше, концепція виробництва розширилася. Разом з брендовим одягом стали виготовляти елітні аромати, як для чоловіків, так і для жінок. Одним з культових вважають аромат 1881, який з'явився в 1995 році. Аромат був випущений як для жінок, так і для чоловіків.

Характеристика:

♦ Парфуми важко назвати простими, вони містять масу інгредієнтів, завдяки цьому тривалий період часу тримаються на одязі і волоссі.

♦ База дуже насичена і складна, тому через півгодини, коли аромат насичує шкіру, відчувається багатоголосся нот, яке подобається не усім.

♦ Аромат відноситься до квітково-деревних, та містить в собі нотки троянди, герані, мускусу, а також іриса і жасмину.

♦ Парфуми створені не для усіх, а для особливої категорії жінок, які віддають перевагу солодкуватому аромату.

♦ В першу чергу відчуваються нотки мімози, жимолості, тому аромат асоціюють з весною.

Запах розкривається не відразу, а через декілька хвилин. Це можливо завдяки триступінчатій технології виробництва.

Як краще використовувати парфуми Чарутті?

Для того, щоб аромат Cerruti 1881 Pour Femme довше тримався і повністю розкрився, необхідно дотримуватися основних правил його нанесення. На початковому етапі необхідно нанести невелику кількість парфумів в зоні за вухами і трохи нижче. Також рекомендовано нанести незначну кількість на шию. Варто пам'ятати, що цей запах є досить вираженим, тому не рекомендовано використовувати в комплексі з антиперспірантами. Ідеальний варіант - використати антиперспіранти без запаху, щоб перешкодити змішуванню ароматів. Засіб можна наносити на волосся, але оскільки він містить у своєму складі спирт, це може сушити кінчики. Тому ідеальний варіант - нанести трохи засобу на долоні, і провести по волоссю. Це допоможе зберегти аромат довше, без шкоди для волосся.

Варто уникати використання парфумів на одязі, так як це може спровокувати появу плям. Аромат у флаконі може відрізнятися, в залежності від запаху шкіри. Влітку варто знизити кількість парфумів, бо аромат поєднується з запахом поту, шкіри. Щоб повністю розкрити аромат, варто за допомогою розпилювача нанести засіб на чисту шкіру або білизну.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також