Як підібрати ідеальні шини для вашого автомобіля?

547 0

Ми у соцмережах:

Як підібрати ідеальні шини для вашого автомобіля?

Свідомий підбір шин не закінчується на виборі розміру і моделі автомобіля. Варто подумати також про клас шин, на яких ми будемо пересуватися.

Високий рівень безпеки забезпечують більш дорогі шини преміум-сегмента, але не всі водії відчують переваги від їх використання. Іноді можна заощадити. В цьому вам допоможе інтернет-магазин Китаец, переході на по лінку https://kitaec.ua/shiny/ і підбирай шини для авто.

Підбір шин для автомобіля не повинен викликати особливих проблем, однак важливо, щоби вибір був зроблений свідомо. Мова йде про відповідність властивостей і характеристик шин для автомобіля, які є, і того, як ми їх використовуємо. Звичайно, з точки зору безпеки – найкращою можливістю були б шини преміум-класу. Практика, однак, показує, що не всі водії можуть відчути переваги, пов'язані з використанням шин цієї групи, а тому можна вибрати більш дешеві – середнього і бюджетного сегмента.

Підбір класу шин для автомобіля

Після визначення необхідного розміру шин приходить час прийняти рішення, з якого цінового сегменту будуть вони куплені.

У випадку більш важких позашляховиків і великих седанів/універсалів з більш потужними двигунами (понад 150 л. с.) кращим вибором виявляться шини преміум-сегменту. Варто відзначити, що автомобілі цього типу мають велику масу. Такі шини допоможуть зробити скорочений гальмівний шлях та поліпшити зчеплення при старті, а також повороті.

Для невеликих позашляховиків (кросоверів) і компактних автомобілів, якщо водій не має перевагу до спортивної та агресивної їзди, можна вибрати більш дешеві шини середнього сегмента. Більш легкі транспортні засоби помірної потужності не так вимогливі. Вони не будуть в повній мірі використовувати всі можливості ваших дорогих шин.

Підбір шин для вашого стилю їзди

При виборі шин варто враховувати, в яких умовах ми використовуємо автомобіль. Водії, які більшу частину часу пересуваються по місту, мають легкий автомобіль, їздять спокійно і протягом року долають невеликі відстані. Вони можуть вибрати перевірені шини бюджетного сегмента. Крім того, якщо це невеликий міський авто, можна розглянути також купівлю всесезонних шин.

А якщо ми воліємо агресивний стиль їзди і по дорозі на роботу в повній мірі використовуємо можливості автомобіля, то навіть у випадку невеликих міських автомобілів варто інвестувати в кращі шини із середнього сегмента або преміум-класу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також