Як працює Рівненська обласна лікарня у період карантину

2244 0

Ми у соцмережах:

Як працює Рівненська обласна лікарня у період карантину

Тільки тих пацієнтів, яким потрібна невідкладна допомога, госпіталізують зараз до Рівненської обласної лікарні. Усі інші мають чекати завершення карантину.

 Ми поцікавилися в головного лікаря Рівненської обласної лікарні Івана Зими, як працює заклад у період надзвичайної ситуації.

-          Заклад цілодобово надає допомогу ургентним пацієнтам, - відповів він. - Амбулаторний прийом, планові госпіталізації та операції скасовано. Зараз на лікуванні у нас знаходиться 300 пацієнтів. Більше 90 ургентних поступило тільки за останню добу. Працівники розподілені так, щоб по максимуму розвантажити відділення, де зараз найбільше навантаження.

А ось із проїздом медичних працівників до сих пір труднощі попри обіцянки міської та обласної влади його організувати. Адже 50% молодшого персоналу обласної лікарні, за словами п. Зими,  живуть за межами Рівного. Вони організовуються у групи і їдуть у спільному транспортному засобі. Або ж беруть із собою роздруковані й роздані їм керівництвом листівки формату А4, на яких написано, що вони є медиками. Їх підвозять попутні авто. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також