Як вибрати каблучку?

1251 0

Ми у соцмережах:

Як вибрати каблучку?

Мабуть, одне з найулюбленіших і найпоширеніших прикрас – це каблучки. Каблучки поєднуються з будь-яким стилем одягу, з будь-якою зовнішністю і їх можна надіти на будь-який захід. При виборі необхідно керуватися лише знанням розміру пальця і власним смаком.

Вибір каблучки величезний: від скромних і недорогих зі срібла, до приголомшливих уяву чудернацьких золотих і платинових каблучок, дорогоцінні камені яких коштують ціле багатство.

Щоб не загубитися у величезному розмаїтті цих прикрас, треба знати декілька простих правил.

Молоденьким дівчатам підійдуть тонкі, мініатюрні колечка простого дизайну, з невеликими вставками з дорогоцінних каменів. Таке кільце не буде відволікати від краси рук і свіжості шкіри, а навпаки підкреслить їх.

Жінкам середнього віку можна носити більш масивні кільця з великими каменями. Наявність на пальці прикраси такого типу змістить акцент з руки на ювелірний виріб і підкреслить жіночність його власниці.

Форма пальців і вибір каблучки

Власницям довгих і тонких пальців підійдуть майже всі види каблучок, особливо масивні кільця без каменів.

Але слід уникати занадто маленьких кілець, які можуть «загубитися» на руці.

На коротких пальцях не виглядають вироби, що повністю закривають фалангу: це візуально укорочує кисть.

Візуально подовжать пальці кільця з вертикально розташованими елементами верхівки.

Для надмірно повних пальців підійдуть кільця зроблені з трикутними або асиметричними прикрасами. Це візуально приховає пухлість.

Якщо у вас сильно виділяються суглоби на руці, то вам краще відмовитися від маленьких каблучок.

Придивіться до прикрас з широкими вставками з каменів. Такі вироби додадуть плавність обрисами пальців, як рекомендує ювелірний інтернет магазин diamant.ua.

Обручки з золота

Це традиційні і не виходять з моди аксесуари. Варто знати кілька правил носіння прикрас. Якщо каблучка інкрустовано кольоровим каменем, його колір, необхідно підтримати кольором одягу або інших прикрас.

Яскравий лак нігтів відтінятимуть тонкі непомітні прикраси, з блідим покриттям нігтів можна поєднувати каблучку з великим яскравим каменем. Не носіть одночасно кільця різних стилів і з різних металів, біжутерію та дорогоцінні сплави.
Каблучки в подарунок

Кільця дарують з будь-якого приводу:

• на ювілеї;

• дні народження;

• на іменини.

Цей подарунок завжди бажаний. Звичайно, якщо дозволяють кошти, то краще купити дороге прикраса з діамантами чи з смарагдом. Проте підібрати гарний подарунок можна і при скромному бюджеті. Недороге кільце з перлами виглядає дуже витончено, воно підкреслить шкіру руки, додавши їй матову благородність. А кільце з сапфіром відмінно поєднується з ніжним кольором обличчя і блиском очей дівчини. Особливої уваги заслуговують фіаніти. Кільце з цими штучними каменями, по твердості не поступаються алмазу, відрізнити від кільця з діамантами зможе далеко не кожен фахівець.

Обручки

І звичайно не можна обійти стороною обручки - це найбільш поширений вид каблучок. Сьогодні практично не існує заборон у виборі цих прикрас. Біле і жовте золото, з інкрустацією і без - вибір цих кілець залишається за молодими. Єдине, про що варто пам'ятати: обручка має бути зручним, так як мається на увазі довгий його носіння. Можна вибрати кільця, що поєднують дорогоцінні метали в зворотному співвідношенні. Вони прекрасно доповнять один одного, коли будуть знаходитися поблизу.

Модні каблучки

У моді прикраси зі срібла, білого золота, велика біжутерія. На піку популярності будуть біметалічні ювелірні вироби - ювелірні вироби з дорогоцінних металів однієї структури і різного кольору. Придивіться до ювелірних виробів з текстурованою і пофарбованої в різні кольори поверхнею з різнокольоровими дорогоцінними каменями - вони входять в моду. Популярні будуть кільця з одним великим дорогоцінним каменем, з чорними дорогоцінними каменями і з чорними дорогоцінними металами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також