Як вибрати хороший диван?

508 0

Ми у соцмережах:

Як вибрати хороший диван?

Диван вибирати потрібно не просто хороший, а який підходить саме вам. Іншими словами, він повинен відповідати певним цілям. Буде диван служити в ролі ліжка? Або ви поставите його перед телевізором? А, може, вам потрібен диван для кухні? Або взагалі для офісу, щоб відвідувачі могли з комфортом очікувати своєї черги? Вибрати підходящий диван допоможуть спеціалісти «DomComfort», які пропонують послугу - дивани в розстрочку.

На що звернути увагу?

Припустимо, з метою ви визначилися, тим більше, що зробити це не так вже й складно. Але не менш важливим є й інший параметр майбутнього вибору - якість виробу. Майте на увазі: часи, коли кращими меблями вважалася італійська, давно пройшли. Сьогодні дивани потрібно оцінювати не тільки по їх «монументальності», а й по каркасу, оббивці і навіть наповнювача. Різні фірми використовують у виробництві найрізноманітніші матеріали, що так чи інакше відбивається на вартості виробів.

На що слід звернути увагу при виборі хорошого дивана - його дизайн. Тут, зрозуміло, все залежить від ваших уподобань. Але людина, що володіє смаком, знає: всі деталі інтер'єру повинні поєднуватися між собою. І диван тут - не виняток. З приводу дизайну можна порадити наступне:

1. Найбільш універсальними моделями вважаються дивани з дерев'яним каркасом. А виконана в класичному стилі оббивка добре гармонує практично з будь-якими предметами інтер'єру.

2. Із сучасних варіантів варто звернути увагу на дивани в стилі хай-тек. Але знову ж таки, виходите з обстановки приміщення: далеко не завжди модна меблі гармонійно поєднується із загальним стилем офісу або квартири.

Наступний дуже важливий при виборі дивана параметр - його розмір. Такого роду вироби можуть бути як двомісним, так і тримісним. Перші більше підходять людям, які живуть одні. З іншого боку, життєві обставини можуть змінитися в будь-який момент. У зв'язку з цим перевагу, можливо, слід віддати тримісній моделі. В крайньому випадку завжди можна придбати хороший двомісний диван і крісло. Це дозволить вам збільшити кількість «посадочних місць» і заодно витримати їх в єдиному стилі.

Перш ніж вибирати диван, ретельно продумайте, куди саме ви хочете його поставити. Зробіть всі необхідні розрахунки, обчисліть потрібну довжину і ширину. Якщо купити або замовити меблі необдумано, може вийти так, що вона буде займати занадто багато місця, а це вам зовсім ні до чого.

Звертайте увагу не тільки на стиль меблів, але і її зручність. Наприклад, можна придбати диван неправильних пропорцій і з низькою спинкою, який чудово виглядає з боку, але ось щодо комфорту залишає бажати кращого. Такі речі краще продумати заздалегідь, щоб не зазнати потім розчарування.

Багатьом здається, що сьогодні вибрати хороший диван не так вже й складно, адже асортимент виробів дуже великий. Правда в тому, що це далеко не так. Меблі повинні бути якісні як в інтернет-магазині «DomComfort». Тому постарайтеся дізнатися про майбутню покупку якомога більше. Це допоможе зупинити свій вибір на дійсно гідному варіанті.

Ознаки якості

Хороший диван повинен мати такі якості:

• Довговічністю. Каркас дивана повинен бути виготовлений з дерева, добре просушений, надійний і вміло зібраний. Це гарантує виробу тривалий термін експлуатації, воно збереже свій зовнішній вигляд протягом довгого часу. Дійсно якісні дивани не починають скрипіти через кілька років, не деформуються і не провалюються.

• Зручністю. Вибираючи хороший диван, визначитеся з його призначенням. Що ви хочете? Використовувати диван як спальне місце або місця для відпочинку перед телевізором? Кожен з цих випадків передбачає вибір різних моделей. Але головне, щоб відпочивати на дивані було комфортно. Він не повинен бути надто жорстким або занадто м'яким - це може відбитися на вашому здоров'ї. Якщо ви не хочете страждати на безсоння, болями в спині або відчувати інші неприємні відчуття, поставтеся до вибору моделі як можна ретельніше.

• Простотою в експлуатації. Одні дивани обладнані ящиком для білизни, інші розкладаються уздовж, треті - поперек. Здійснюючи покупку, обов'язково протестуйте роботу механізму. Він не повинен скрипіти або заїдати.

• Функціональністю. При виборі хорошого дивана дуже важливо звернути увагу на його додаткові опції: знімні підлокітники, вбудований бар, наявність або відсутність диванних подушок. Все це так чи інакше відбивається на вартості виробу, зате надає йому додатковий комфорт.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також