Рейтинг кращих 10-річних автомобілів

706 0

Ми у соцмережах:

Рейтинг кращих 10-річних автомобілів

Співвідношення ціни і якості не перестає бути актуальним критерієм при виборі навіть автомобіля віком 10 років.

Деякі побоюються купувати машини з малим пробігом, віддаючи перевагу більш свіжим моделям. Але якщо вам попадеться одна з таких моделей в хорошому стані і багатій комплектації, при невеликих вкладеннях ви можете отримати дійсно класну машину. Якщо купуєш машину на тривалий термін, тоді заходь на сайт https://vce.com.ua/ і підбирай деталі для свого авто.

5 моделей які зарекомендували себе роками:

• Toyota Camry. Безсмертна модель, яка була і залишається неймовірно популярною по всьому світу. Вік 10 років для Camry абсолютно непоказательный. Напевно вам вдасться роздобути Camry в 50 кузові. Дуже вдалий проект, що володіє масою переваг. Так, неполадки на Camry виникають, але зазвичай не раніше, ніж через 250-300 тисяч кілометрів пробігу.

• Mazda 6. Один з кращих старих японських автомобілів в світі. Хоча і проти нового покоління Mazda 6 нічого заперечити не можна. Mazda 6 характеризується сучасним дизайном, який залишається актуальним навіть через 10 років. Така машина не вимагає постійного відвідування автосервісу або великих вкладень в обслуговування. Просто міняйте вчасно всі розхідники, слідкуйте за станом основних вузлів. Тоді ваша Mazda 6 прослужить ще років 10.

• Kia Sorento. Досить великий та цікавий кросовер корейського виробництва. Один з кращих варіантів SUV, які можна взяти менше ніж за 500-600 тисяч рублів на вторинному ринку. Якщо ви думаєте, що для Sorento 10 років експлуатації є межею, це серйозна помилка. Компанії Kia вдалося створити дивно живучую трансмісію. Мотори не зразкові, але при правильному обслуговуванні свій мінімум в 300-350 тисяч кілометрів вони точно пройдуть.

• Renault Megane. Якщо бюджет обмежений, але потрібно взяти максимально практичну машину віком близько 10 років, Renault Megane стане гарним рішенням. Так, до сучасних французьких автомобілів можна висунути багато претензій. Але автомобілі Megane тих років до них не відносяться. Це об'єктивно дуже вдалий проект, який користується заслуженим попитом досі. Якщо вибирати між Megane 10 років і Logan 4-5 років експлуатації, пріоритет буде на боці першого.

• Hyundai Tucson і Santa Fe. Поки складно робити якісь висновки про те, як будуть почувати себе нові покоління Santa Fe і Tucson через 10 років експлуатації. Але попередні їм генерації вже на практиці пройшли настільки тривалий період, і наочно довели чудову якість, високий рівень надійності та зразкову ремонтопридатність. По співвідношенню ціни і якості це гідні вашої уваги кросовери, які не страшно брати навіть при досягненні 10-річного віку. Можна сміливо розраховувати ще мінімум на 5 років впевненою експлуатації.Ознайомившись з рейтингами, кожен зможе зробити для себе певні висновки і можливо прийняти остаточне рішення.

Купувати нову машину або стару, залежить від цілого ряду фактора. Але будемо об'єктивними. Деякі автомобілі, яким виповнилося вже 5-10 років, виглядає куди більш переважно, ніж ряд нових машин при такій же вартості.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також