Як відкрити скляну банку без відкривачки

646 0

Ми у соцмережах:

Як відкрити скляну банку без відкривачки

Хто не стикався з ситуацією — потрібно відкрити банку, а кришка не піддається. І відкривачки поряд немає.

Найпростіший спосіб — опустити скляну банку з гвинтовою кришкою шийкою вниз в гарячу воду. Під впливом високої температури кришка «відійде» від банки і її можна буде легко зняти. Або ж нагріти з допомогою фена.

Можна відкрити банку без відкривачки, постукавши по ній. Причому, конкретним місцем — простором між шийкою і кришкою. Бийте не надто сильно, щоб не розбити банку — кілька ударів буде достатньо для ослаблення кришки. Якщо боїтеся стукати банкою об стіл, можете взяти дерев’яну ложку і постукати по банці — результат той же. Також можна постукати не по кришці, а по дну. Стукати можна чим завгодно, але краще — долонею, щоб вміст всередині банки перемістився вгору, тоді вам буде простіше відкрити кришку.

Популярний спосіб — послабити тиск за допомогою ножа. Переверніть банку й поставте кришкою на стіл. Потім гострим ножем піддіньте кришку між зубцями і поворушіть з боку в бік. Ви повинні почути характерний звук випущеного повітря або просто побачити, як кришка злегка «відійшла» від банки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також