Як вилікувати хронічне захворювання та заощадити?

727 0

Ми у соцмережах:

Як вилікувати хронічне захворювання та заощадити?

Сімейна медицина вважається першою ланкою у проведенні діагностичних маніпуляцій, для встановлення точного діагнозу. Важливо, щоб саме сімейний лікар мав чудову освіту, величезну кількість курсів, а також достатній досвід. Повне знання роботи всіх органів та систем у клініці за посиланням https://shevchenko.clinic/ru/, дозволяє запідозрити певну хворобу та призначити потрібні діагностичні дослідження.

Особливості та постулати правильного лікування

В основі будь-якого одужання та лікування, лежить правильна діагностика та призначення ефективних ліків. Наразі величезна кількість лікарів у поліклініках співпрацюють з фармацевтичними компаніями та отримують винагороду за призначення певних препаратів, які не мають доказів їхньої ефективності. Мова йде про вітамінні препарати, БАДи, а також ліки, які не працюють. В Україні використовується величезна кількість ліків, які вже протягом 20-30 років не виробляються та не призначаються у країнах Америки та Європи.

Це пов'язано з відсутністю доказів щодо ефективності. Ці препарати можуть погано позначитися на стані здоров'я та суттєво погіршити захворювання, зробивши його хронічним або навіть невиліковним. Щоб довше зберегти своє здоров'я та життя, варто звертатися до кваліфікованих лікарів, які мають у своєму арсеналі величезну кількість спеціального приладдя, що дозволяє встановити правильний діагноз.

Переваги клініки сімейної медицини Шевченко

Однією з найкращих в Одесі вважається смарт Клініка Шевченко, яка працює, з використанням декілька постулатів:

  • Детальне дослідження та вивчення хвороби
  • Призначення лише перевірених ліків, які мають високу ефективність
  • Відсутність у схемі лікування препаратів з недоведеною ефективністю
  • Усунення причини хвороби, а не її симптомів

Головна проблема більшості лікарів - це спроба прибрати симптоми, вдаючи, що позбулися від хвороби. Якщо симптоми хвороби зникають, то людину, пацієнта нічого не турбує і він вважає себе здоровим. Але насправді це може призводити до печальних наслідків та переходу хвороби з гострої у хронічну форму. Тому потрібно усувати не симптоми, а з'ясовувати причину, що буває значно складніше. Це потребує високого рівня знань, досвіду, а також наявності додаткових досліджень.

Клініка Шевченко має у своєму арсеналі величезну кількість сучасного обладнання, завдяки якому здійснюється дослідження стану внутрішніх органів. Це стосується сучасних апаратів УЗД та навіть приладів, які можуть виконувати невеличкі хірургічні втручання. Смарт клініка дозволяє у короткі терміни визначити причину захворювання та позбутися її.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також