Як загадати бажання на Новий рік, Різдво і Водохреща, щоб воно здійснилося

2491 0

Ми у соцмережах:

Як загадати бажання на Новий рік, Різдво і Водохреща, щоб воно здійснилося

Найчастіше загадують бажання напередодні Нового року – з 31 грудня на 1 січня, Різдва – з 6 на 7 січня і Водохреща – з 18 на 19 січня. Ці три дати енергетично дуже сильні, тому і є вірогідність, що задумане може здійснитися.

На Новий рік бажання можна загадувати як рівно опівночі, так і весь новорічний вечір. Водночас дути в пляшку або спалювати записку з написаним бажанням необов'язково.

У різдвяний Святвечір краще загадувати бажання, коли зійде перша зірка на небі. У водохресний Святвечір – після настання темряви 18 січня або всю ніч 19 січня до ранку.

Як правильно загадати бажання?

Часто кажуть: будьте обережні зі своїми бажаннями, вони мають здатність здійснюватися. Тому потрібно формулювати свою мрію потрібно чітко і ясно.

Бажання повинно бути хорошим як для вас, так і для навколишніх. Не загадуйте нікому зла. Не загадуйте добре собі, а шкоду іншим.

Не будьте егоїстом: від вашої мрії повинні стати щасливими не тільки ви, а й ті, хто має до неї хай навіть і опосередковане відношення.

Не можна використовувати вислови з "не". Неправильно: "Я хочу не хворіти в 2021 році". Правильно: "Нехай я і мої близькі будуть здоровими у 2021 році".

Загадувати будь-яке бажання потрібно з чистим серцем. Якщо вас щось гризе, на душі шкребуть кішки, ви самі не вірите в здійснення мрії, то краще нічого не загадувати зовсім. Адже в будь-якому зверненні найголовніше – це щирість і віра.

І один секретик: дива частіше трапляються з тими, хто менше просить, а частіше дякує за те, що має. До таких людей усі добрі сили притягуються ніби магнітом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також