Які квіти посадити на балконі, щоб довго цвіли

360 0

Ми у соцмережах:

Які квіти посадити на балконі, щоб довго цвіли

Живі квіти можуть прикрасити як приміщення, так і балкони чи подвір’я. І зараз саме час висаджувати квіти — і не тільки на клумбах, а й на балконах. Врахуйте, що не всі квіти підходять для прикрашання балкона. Вибір кавітів залежить також від того, скільки сонячного світла на балконі у різний час доби.

Петунії — одні з найпопулярніших рослин для озеленення балконів, альтанок та дворів навесні і влітку входять. Вони гарно і довго цвітуть, а якщо обрати петунію ампельну, в якої довгі пагони, то квітка гарно звисатиме із балкона. Це сонцелюбна рослина, але забагато прямих променів сонця можуть нашкодити їй. Тому варто це врахувати. Якщо ж ви обрали саме петунії, то під час поливу треба слідкувати, аби земля у квітковому горщику не була ані надто мокрою, ані занадто сухою.

Бегонії — гарні квіти, які пишно цвітуть і мають яскраве забарвлення. Але врахуйте, що виростають вони невисокими і звисати з балкона не будуть. Бегонії також добре ростуть у тіні. Тому якщо ваш балкон не із сонячної сторони, то ці квіти ідеально підійдуть. Бегонії люблять вологий ґрунт, і тому поливати їх потрібно регулярно. Також квіти чутливі до перепадів температури.

Алісуми — це низькоросла рослина, яка росте пухнастими кулями і може мати різне забарвлення: біле, жовте, бузкове, рожеве. Слід врахувати, що алісуми — це примхливі квіти. І тому їх треба поливати дуже обережно, аби не залити листочки водою. Також доведеться регулярно підрізати засохлі пагони.

Також для прикрашання балкона чудово підійде лобелія, цикламен та пеларгонія.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також