Які проекти пропонують реалізувати на Рівненщині

1326 0

Ми у соцмережах:

Які проекти пропонують реалізувати на Рівненщині

Громадські організації розповіли, якими методами вони хочуть виховувати молодь Рівненщини, допомагати їй розвиватися та створювати бізнес.

Так, представник громадської організації «Простір» Олег Петрусь запевняє, що, коли жінки хочуть почати свій бізнес, їхні права утискають та не дають можливості реалізувати повністю.

У межах проекту «Good morning girls» вони хочуть провести вісім тренінгів для молодих жінок-підприємниць. В цих тренінгах хочуть навчити їх, як правильно стати успішною бізнес-леді.

Натомість Вікторія Власюк (ГО «Простір») пропонує відкрити міні-школу волонтерства «Пірнай». Запевняє, що їхньою цільовою аудиторією є активна молодь віком від 16 до 25 років: студенти, учні шкіл, представники громадських організацій.

За десять тренінгів вони хочуть заохотити молодь до волонтерства, розповісти про це більше, дати можливість відчути себе волонтером та навчити особистісному зростанню.

А Сергій Волков переконаний, що, окрім молоді, треба навчати й інші вікові категорії. Він пропонує проект, який спрямований на юридичне виховання всіх жителів Рівненщини – «Рівне-Народовладдя».

Говорить, що правоохоронці не допрацьовують, тому вважає за потрібне навчити людей захищати себе відповідно до законодавства. Для цього хоче провести вісім тренінгів з правової допомоги, до яких залучатиме кваліфікованих юристів та студентів-правників.

Окрім того, громадські активісти, завдяки проекту «Розправ крила», хочуть соціалізувати дітей з вадами слуху. До реалізації запропонованого проекту хочуть долучити спеціальних викладачів, які можуть навчити інших мови жестів, аби ті, хто має вади слуху, відчували себе комфортніше. Такі курси допоможуть дітям з вадами швидше соціалізуватися. Також у межах свого проекту хочуть провести декілька тренінгів, у яких дітей навчать навичок самостійного життя.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також