Які ринки в Рівному запрацюють від завтра, 1 травня

14199 0

Ми у соцмережах:

Які ринки в Рівному запрацюють від завтра, 1 травня

Чотири ринки в Рівному вже готові відкритися завтра, в п’ятницю, 1 травня. Про це заявив міський голова Рівного Володимир Хомко після засідання комісії ТЕБ та НС.

 -          Це ринок Дикого, центральний (критий) продуктовий, «Андріївський» та ринок на Шухевича, - уточнив міський голова. – Ринок на вулиці Сагайдачного відкривається з 4 травня, «Моріон» - з 5, "Ювілейний" – з 6. Їхню роботу регулюватиме міське управління торгівлі.

Перед тим, які ці ринки відкриються, їх має перевірити спеціальна комісія, до якої увійдуть санепідеміологи, працівники Держпродспоживслужби та поліція. Комісія надає висновок до готовності ринку працювати в умовах карантину з дотриманням усіх заходів.

-          Пані Недзюр (директор ринку Дикого. – Ред.), наприклад, вже викликала таку комісію на після обіду, - зазначив Володимир Хомко, пояснюючи, що ринки відкриваються не всі одразу, бо не всі готові підготуватися до відкриття до 1 травня.

На ринках чергуватимуть мобільні групи правоохоронців та СОМу, які контролюватимуть кількість людей на території та дотримання ними карантинних заходів (рукавички, маски, дистанція). Також під контролем будуть входи і виходи з ринків, щоб запускати на територію обмежену кількість людей. Щодо роботи речових ринків, то міський голова наголосив:

-          Мова йде лише про продовольчі ринки. Бо кофтина на складі може полежати, на відміну від огірків та помідорів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також