У Рівному за ніч знищили понад тисячу тюльпанів

6250 0

Ми у соцмережах:

У Рівному за ніч знищили понад тисячу тюльпанів

Про це повідомив у Фейсбуці речник міського голови Микола Прокопчук.

-  Шановні, навіть не знаю як це назвати правильними словами? Більше 1000 тюльпанів за одну ніч було знищено у місті. Вирвані з корінням, поламані та залишені на клумбах. Правда, працівникам поліції вдалося затримати о другій годині ночі чоловіка, який вирвав з корінням більше 50 рослин. Наразі він у поліції. Керівництво тресту зеленого господарства не пам'ятає такого варварського та масштабного випадку знищення. Збитки більше 13 тисяч гривень! - повідомив Микола Прокопчук.

Театральна, Клима Савура, біля колони Божої Матері, "рушничок" на Майдані Незалежності - це перелік вулиць, де знищили тюльпани.

 

Тим часом викрадача тюльпанів патрульні зловили по гарячих слідах, повідомляє патрульна поліція Рівненщини.

- Сьогодні, близько 2-ї ночі, екіпаж патрульних помітив невідомого з ящиком в руках, що рухався вулицею Соборною, біля пивзаводу. Він пришвидшився, коли побачив патрульне авто. Чоловік різко змінив напрямок руху та помітно нервував. На зауваження зупинитись чоловік не реагував та почав бігти в напрямку Драматичного театру. Однак швидко бігти йому заважав ящик з вирваними тюльпанами. Їх було приблизно 50 штук. Як пізніше з'ясувалось, квіти були вирвані з клумби на Соборній, біля кінопалацу "Україна". Особу встановили, 42-річний громадянин уже мав проблеми із законом. На місце викликали слідчих.

Втім, навряд чи одна людина могла зіпсувати таку кількість клумб у Рівному. Ймовірно, у нього були спільники.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також