Якісні витратні матеріали для маркування від Риф - запорука довготривалої роботи вашого обладнання

767 0

Ми у соцмережах:

Якісні витратні матеріали для маркування від Риф - запорука довготривалої роботи вашого обладнання

Витратні матеріали для маркування - це важливий елемент в автоматизації компанії і саме від їх якості залежить збереження працездатності обладнання.

Витратні матеріали для маркування - це важливий елемент в автоматизації компанії і саме від їх якості залежить збереження працездатності обладнання. Компанія Риф займається виробництвом всіх необхідних для маркування витратних матеріалів вже більше 15 років та є надійним постачальником для багатьох відомих рітейлерів та виробників товарів.

В асортименті інтернет-магазину REEF можна знайти чекову стрічку всіх типів, етикетку для принтера, самоклейку А4, текстильну стрічку, бірки, та етикет-стрічку, а також багато інших специфічних матеріалів. Коротко про них ми розглянемо в нашій статті.

Чекова стрічка

Касова стрічка - один із самих найнеобхідніших витратних матеріалів для торгівлі. З її допомогою підтверджують покупку товарів в магазині, ресторані або отримання послуги в компаніях сфери обслуговування. Вона використовується в касових апаратах, банкоматах, касах самообслуговування, POS-терміналах. Стрічка для касових апаратів від Риф - це широкий вибір чекової стрічки від виробника, постійна наявність всіх типів та розмірів, доступні ціни та висока якість.

Перед тим, як купити касову стрічку для своєї фірми рекомендуємо ознайомитись з її типами. На сьогоднішній день на ринку присутні 3 типи чекової стрічки в найрізноманітніших розмірах. В залежності від типу робочого апарату обирають відповідний тип та розмір. Типи:

  • одношарова - найбюджетніша стрічка. Складається з 1 шару офсетного паперу. 
  • двошарова - складається з 2 шарів: офсетного паперу та копіювального слою. Використовується в магазинах, де для звітності роблять дублікати проведених операцій. 
  • термострічка - використовується тільки в термопринтерах. Інформація наноситься за допомогою розігрітої термоголовки, що притискається до термочутливого шару паперу. 

Папір самоклейка А4

При торгівлі будь-якими товарами, важливо також забезпечити видимість ціни, назви, ваги та іншої інформації про продукт. Її зазвичай вказують на упаковці або на етикетці. Великі магазини для друку етикеток використовують спеціальні принтери, але для невеликих точок продажу такі витрати можуть стати досить завеликими. Як варіант, можна використовувати папір самоклейку А4. Інформація на цей папір друкується звичайним офісним принтером безпридбання додаткового обладнання. Лист А4 самоклейка поділений на стікери різного розміру і їх може бути від 1 наліпки до 133 штук. Також наклейки можуть мати прямі кути або закруглені. Самоклеючий папір А4 купити краще всього у виробника, яким і є компанія Риф. Оформити замовлення онлайн можна на сайті https://shop.reef.ua/ua/vytratni-materialy/samokleiucha-etyketka-a4/, де ви знайдете великий вибір витратних матеріалів для маркувального обладнання ТМ Тама, які відомі українським підприємцям своєю високою якістю та доступною ціною. Ми виконуємо доставку власним транспортом по Києву чи компаніями перевізниками по всій Україні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також