Який одяг вибрати для дівчинки до школи: поради від Suzie

526 0

Ми у соцмережах:

Який одяг вибрати для дівчинки до школи: поради від Suzie

У сучасних школах немає жорстких вимог щодо форми, але негласний дрес-код все ж таки присутній. Вважається, що коли всі діти в класі одягнені однаково, це не відволікає від уроків і сприяє дисципліні. Під час вибору речей для занять дотримуються стандартної формули: світла блуза, сорочка або светр та темні штани.

Мають значення як відтінки одягу, так і зручність при носінні. У шкільній формі дівчинка проводить більшу частину дня, і вона не лише сидить за партою, а й веселиться з однокласниками на перерві. Тому тканина має бути зручною, щільною та не обмежувати рухів. Тоді щоденний похід до школи даруватиме радість, а навчання не сприйматиметься негативно.

Особливості вибору одягу для школи

У кожного навчального закладу свої вимоги, і навіть якщо їх немає, все одно на заняття не носять спортивні чи повсякденні речі. Штани для дівчат, які можна придбати тут https://suzie.ua/catalog/bryuki-1/c97, мають бути в мінімалістичному стилі, бажано взагалі без декору або з таким, що не впадає в очі. Який колір найбільше підійде, скажуть у школі – зазвичай для класу вибирають один, загальний.

Має значення також фасон форми – найкраще вибирати вільний крій, він не заважає рухатися так, як хочеться. Дівчатка-підлітки звертають увагу на речі, які підкреслюють переваги фігури та приховують недоліки. Наприклад, прямий силует візуально робить дитину вищою, тому такі моделі купують невисоким на зріст маленьким модницям. Якщо вимог до кольору в навчальному закладі або класі немає, краще вибирати стримані.

Велике значення має якість тканини, використаної для пошиття. Синтетичні матеріали стійкіші до зношування, проте їх не можна назвати практичними й зручними. Проте на 100% натуральні теж не вважають найкращим варіантом, адже вони не витримують довготривалих щоденних навантажень. Оптимальним вважається склад, у якому міститься близько 65% синтетики, він гігроскопічний та добре пропускає повітря.

Які речі знадобляться для шкільної форми

Вибрати одяг для дівчинки, у якому вона відвідуватиме заняття, складніше, ніж для хлопчика. Що старшою становиться маленька модниця, то все більше їх хочеться бути схожою на однокласниць і водночас виглядати дорослою. Стильний одяг для дівчат, представлений тут https://suzie.ua/, відповідає всім модним тенденціям та останнім трендам.

У школах, як правило, немає конкретних вимог щодо одягу, який має бути в складі форми. Тому можна придбати відразу декілька різних виробів для базового гардероба, щоб поєднувати їх між собою:

  • блузка або сорочка. Краще вибирати моделі в пастельних кольорах і придбати хоча б одну святкову на особливі випадки. Щоб одягатися щодня по-різному, варто купити декілька виробів на кожен день;
  • гольфи. Їх дуже зручно носити взимку, адже вони добре зігрівають та підтримують нормальну терморегуляцію тіла. Гольф поєднують із жакетом, спідницею, одягають також під сарафан;
  • штани. Дівчаткам зручно ходити в них щодня, особливо взимку. Крім того, це класичний елемент шкільної форми, який і так завжди присутній у діловому образі. Варто замовити відразу декілька, можна різного фасону, головне, стриманих кольорів;
  • спідниця. Також достатньо однієї або двох, не дуже коротких, проте й не надто довгих. Краще уточнити вимоги навчального закладу стосовно цього елемента гардероба;
  • жакет. Універсальна річ, яку можна носити з різними предметами шкільної форми.

У каталозі компанії Suzie представлено багато цікавих моделей, які зручно носити щодня. Їх виготовляють із міцних і якісних тканин, використовують довговічну фурнітуру, тому вони не псуються протягом навчального року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також