Юнаки «Вереса» сьогодні здолали «Інгулець»

675 0

Ми у соцмережах:

Юнаки «Вереса» сьогодні здолали «Інгулець»

Юнаки народного клубу здобули свою другу перемогу в останніх чотирьох матчах. На виїзді рівняни здолали Інгулець. Інгулець U19 - Верес U19 - 0:1 (0:0)

На відміну від рівнян, які у новому календарному році до візиту у Володимирівку здобули вже чотири очки у трьох попередніх матчах, господарі поки не мали перемог навесні.

Різниця в ігровому тонусі і настрої команд відчувалася упродовж усієї гри. Червоно-чорні мали більше шансів забити. Але реалізували лише один із них.

Євген Пилипчук, який вийшов на заміну, класно обіграв опонента, увірвався до штрафного майданчика суперника з лівого флангу і віддав передачу вздовж лінії воріт на набігаючого Ореста Лепського, який пробив без шансів для воротаря.

Інгулець відповів грубощами. І матч господарі догравали у меншості. Данило Чечер залишив поле після другого попередження за грубий підкат.

У підсумку - важлива виїзна перемога рівнян!

Старший тренер команди Верес U19 Олег Шандрук поділився емоціями після виїзної перемоги підопічних над Інгульцем.

- Чудова гра. Чудовий результат. Сьогодні хлопці виконали усе, про ми їх просили. Забили красивий переможний гол. Могли забити і більше.

Ми подолали довгу дорогу на матч з Інгульцем. Попереду - така ж непроста дорога додому. Вже в неділю ми граємо з Зорею. Тому, зараз основна задача - відновитися. Сподіваюся, часу вистачить.

26-го березня Верес U19 зіграє пропущений домашній матч дев'ятого туру чемпіонату проти Зорі. Гра відбудеться на НТБ Верес і розпочнеться о 12:00. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також