Юнаки «Вереса» здобули четверту перемогу у чемпіонаті

171 0

Ми у соцмережах:

Юнаки «Вереса» здобули четверту перемогу у чемпіонаті

Юнацька команда народного клубу Верес у чисельній меншості здобула вольову перемогу над Зорею і обійшла луганців у турнірній таблиці чемпіонату U19. Верес U19 - Зоря U19 - 2:1

Під проливним дощем у Рівному господарі першими пропустили швидкий м'яч. Федір Задорожний розібрався з двома опонентами і пробив повз воротаря.

Але рівняни зуміли відігратися ще до перерви. Павло Багрій з лівого краю виконав простріл на лінії воротарського, де Владислав Волчков у падінні забив свій третій м'яч у сезоні - 1:1.

По перерві господарі залишилися у чесельній меншості - друге попередження отримав Микита Івасюк. Але Верес знайшов у собі сили здобути вольову перемогу. Роман Ковалюк виконав кутовий, Теймур Халілов виграв другий поверх і скинув м'яча під удар Андрію Кусому, який приніс команді усі три очки - 2:1! 

Старший тренер команди Верес U19 Станіслав Упілков поділився емоціями після вольової перемоги рівнян у матчі проти Зорі.

- Сьогодні ми у чисельній меншості грали краще, ніж в рівних складах. Створювали моменти. Жарт, звісно, але можливо нам на кожну гру виходити в меншості, щоб з'являвся ось цей додатковий імпульс.

А старт гри нам не вдався. Було багато сумбуру в діях. Приймали неправильні рішення, займали неправильні позиції.

Але потім гру поступово вирівняли. Хоча й пропустили - швидко забили у відповідь. В епізоді, коли суперник забивав нам гол, на мою думку, був чистий фол. Але після гри арбітр пояснював мені, що все було в межах правил.

Нам дають червону картку після двох епізодів, які взагалі на попередження не тягнули. Суперник за аналогічні фоли жовтих карток не отримує. Не кажу про упередженість, але хочеться, щоб арбітри працювали уважніше. Бо ці помилки їхні стають для когось фатальними.

Щодо другого тайму - ми вийшли вже заведені. Додали в атаці агресії. Заміна Ростислава Барана трохи розбалансувала команду - саме тоді й сталося вилучення. Але хлопці зібралися і знову продемонстрували характер. Це свідчить, що команда хоче грати і перемагати. Пишаюся командою і дякую хлопцям за гру.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також