Юні футболісти "Вереса" отримають нову форму!

1020 0

Ми у соцмережах:

Юні футболісти

Ще влітку керівництво рівненського Народного клубу "Верес" виступило з пропозицією до міської влади про запровадження програми розвитку дитячого і юнацького футболу у Рівному. Наразі план програми і проєкт меморандуму на розгляді керівництва міста.

Однак у "Вересі" вже зробили перші кроки на шляху її реалізації. Наразі клуб вже профінансував придбання 40 м'ячів для занять футболом в ДЮСШ "Верес". Вже незабаром кожна група отримає по 10 сучасних нових м'ячів. Окрім того, дві вікові групи ПАТ "Рівненський народний клуб "Верес" бере на своє фінансування. Клуб проплатить заявочний внесок та придбання інвентарю для цих дитячих і юнацьких команд.

 

Також народний клуб бере на себе транспортні витрати і харчування під час виїзних матчів. І головне, придбання нової, стильної і сучасної форми в кольорах нашого "червоно-чорного" клубу.

 

- Сподіваємось, це лише перший крок і після узгодження з владою міста програми розвитку дитячо-юнацького футболу у Рівному, співпраця клубу та ДЮСШ лише поглиблюватиметься, - повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також