«Верес» на ізоляції

983 0

Ми у соцмережах:

«Верес» на ізоляції

Рівненський «Верес» не зміг минулої суботи зіграти у Черкасах проти «Дніпра» у першому раунді Кубка України. У рівненській футбольній команді оголосили про спалах коронавірусу. Тестування, що нині є обов’язковим перед матчами, показало, що одразу у шести гравців команди covid. Причому у декого з вираженими симптомами. Зважаючи на те, що ще кілька гравців травмовані, «Верес» попросив організаторів Кубка України перенести гру. Зрештою, поєдинок перенесли на 8 вересня.

Втім, чи відбудеться ця гра 8 вересня, наразі сказати складно. Адже у понеділок «Верес» попросив ПФЛ перенести гру 1 туру, що мала відбутися 5 вересня у Києві проти «Оболоні». При цьому команда у середу здала повторні ПЛР-тести. На момент підготовки матеріалу їхні результати відомі не були. Хоча ймовірність, що кількість хворих зросте, існує.

Поки що команда обмежила контакти і тренується у максимально закритому режимі, хворі на ізоляції. Щоб розширити лаву запасних, заявили 19-річного захисника, вихованця «Карпат» Артема Данилюка.

«Верес», до речі, не єдиний клуб першої ліги, в гравців якого виявили коронавірус. Захворіли також футболісти «Агробізнесу» з Волочиська, краматорського «Авангарда» та івано-франківського «Прикарпаття». Тому наставник рівнян Юрій Вірт вже оголосив ідею перенести весь перший тур. Тим більше дірки у календарі є, адже на старт вийшло 16 клубів, а не 18, як планувалося.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також