Юні вершниці Рівненщини «на коні» повернулися додому

1274 0

Ми у соцмережах:

Юні вершниці Рівненщини «на коні» повернулися додому

Днями в столиці відбулися престижні Всеукраїнські кінно-спортивні змагання. Серед 150 спортивних пар — рівнянки здобули дві золоті, одну срібну та одну бронзову нагороди.

До складу рівненської команди увійшли вихованки КСК «Патріот». Варто зазначити, що вершниці Рівненщини чи не єдині, хто змагався на конях української породи.

Золоту медаль у конкурі на висоті 120 см здобула Олександра Онищук на коні Граф Ефе.

13-річна спортсменка Іванна Царук на Фетіді у різних етапах виборола «золото», а потім і «срібло» на висоті 90 см.

Бронзову медаль здобула Олександра Левшук на висоті 100 сантиметрів.

Також у змаганнях взяли участь Христина Купецька, яка майже виконала норматив кандидата в майстри спорту України та Анастасія Благодир, яка опинилась в десятці найкращих серед трьох десятків конкурентів.

Після змагань юних вершниць привітав голова Рівненської ОДА Віталій Коваль:

Приємно, що наші юні рівнянки склали гідну конкуренцію на змаганнях, хоч наша область порівняно з іншими має не тривалу кінно-спортивну історію. Сьогодні вперше зустрівся із спортсментами та мав змогу поспілкуватися з ними. Впевнений, що це не остання наша зустріч. Бажаю нових висот і досягнень.

Як відзначила керівниця новострвореної обласної Федерації кінного спорту Юлія Шигорева, їхня організація працюватиме над популяризацією цього виду спорту на Рівненщині і розвитком кінного туризму.

Продовжуємо розвиватись далі, хоча команда нашої області молода, але ми створюємо гарну конкуренцію більш відомим клубам. Дівчата дають відсіч досвідченішим спортсменам і я бачу їх запал перемагати, прокоментував досягнення тренер рівнянок Денис Косик.

Фото Федерація кінного спорту Рівненської області

Читайте: «На Рівненщині створили Федерацію кінного спорту»

    


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також