Ющенко заспокоїть

1859 0

Ми у соцмережах:

Ющенко заспокоїть

Президент України Віктор Ющенко заявляє, що список з 29 підприємств, які підлягають переоцінці, буде оприлюднений наступного тижня. «Я думаю, на цьому тижні ми цей список побачимо», — сказав Ющенко журналістам у неділю в Каневі Черкаської області.

«Повірте, та робота правова, котра була проведена, процедурна робота — це не робиться за один тиждень. Я сам розумію — ця тема вже, можливо, трохи затягується, і потрібно якомога швидше її вирішити, щоб поставити крапку й щоб у бізнесменів серця заспокоїлися», — сказав Ющенко. «Ми зараз у фінальній частині цього питання», — додав він. За словами Президента, він розуміє, наскільки важливо «вчасно дати відповідь на сигнал чесної конкуренції». «Тут є деякі законодавчі ініціативи, які потребують розгляду в парламенті, і в цьому контексті повинен бути розглянутий цей список. Є певні правові обставини, але це питання декількох днів», — сказав Президент. Як повідомлялося, Ющенко й раніше говорив про існування списку з 29 підприємств, по яких буде проведена дооцінка. Це також підтверджував, зокрема, перший віце-прем’єр Анатолій Кінах. Прем’єр Юлія Тимошенко заявляла, що ніякого урядового списку немає. В той же час секретар РНБО Петро Порошенко визнавав існування цього списку, але заявляв, що він не може бути оприлюднений.

До речі Минулого тижня російська газета «Комерсант» опублікувала ввесь «список Кінаха» із 29 підприємств, серед яких є і ВАТ «Рівнеазот». Проте прес-служба цього хімічного підприємства відмовилася надати будь-які коментарі з цього приводу, посилаючись на сумнівність вказаного списку та відсутність будь-якої офіційної інформації з боку уряду України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також