З доріг - забрали у лікарні

1150 0

Ми у соцмережах:

З доріг - забрали у лікарні

У Дубровиці та Березному в ДТП постраждали мотоцикліст та мопедистка.

Перша з автопригод сталась на вулиці Воробинській у місті Дубровиця. 29-річний місцевий житель, який їхав автомобілем «Шкода Октавія», під час маневру обгону не вибрав безпечної дистанції і допустив зіткнення з мотоциклом "Bird", який рухався попереду в попутному напрямку.

40-річного мотоцикліста, мешканця села Озера, госпіталізували до травматологічного відділення із закритою черепно-мозковою травмою, переломом ноги, саднами та забоями. Обоє учасників ДТП були тверезими.

 

А на вулиці АндріївськІй у Березному 49-річна жителька села Городище, керуючи мопедом «Delta Moto», наїхала на дорожні знаки, встановлені у зв’язку з проведенням ремонтних робіт.

Жінку госпіталізували до реанімаційного відділення у тяжкому стані зі струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою. За зовнішніми ознаками, вона перебувала за кермом напідпитку. У неї відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудові розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також