З кабінету — в перукарню

2052 0

Ми у соцмережах:

З кабінету — в перукарню

У будівлі обласної ради, що на майдані Просвіти у Рівному, працюють не тільки чиновники. На шести поверхах будівлі, де кабінети посадовців ОДА та облради, окрім бюджетних організацій, ще працює перукарня, магазинчик канцтоварів та солодощів, редакція газети, комунальна «Їдальня №20», громадські організації «Союз Чорнобиль України», «Спілка учасників АТО і захисників Вітчизни м. Рівне та Рівненської області — Горинь» та Рівненська обласна федерація греко-римської боротьби. Окрім того, кабінет на майдані Просвіти, 2 винаймає на вихідні Церква ЄХБ «Воскресіння».

Днями стало відомо, що з цього переліку орендарів відмовлено буде підприємиці Оксані Капранчук, яка уже вісім років працює у приміщенні площею 30 кв. м, при вході до будівлі. Вона робить зачіски та манікюри клієнтам, і, кажуть, її послуги популярні серед чиновників.

Оксана Капранчук розповіла, що у неї завершився договір оренди, але у продовженні його їй відмовили:

— З комунального підприємства «Управління майновим комплексом» мені принесли на підпис акти передачі майна. Але я не підписую, чекаю на відповідь на моє клопотання продовжити договір. Валентин Кирилюк, директор управління, мені ніяк не пояснив причину. У нас був конфлікт, бо він намагався нав’язати свої правила, просив, щоб я взяла когось на роботу, але я відмовила, бо працюю сама. Може, тому в нього й особиста неприязнь до мене. Я справно сплачувала оренду (близько 3,5 тис. грн.), сама ремонтувала все, коли потрібно було.

Клієнти просять, щоб перукарня залишилася. Нехай не у цьому приміщенні — можна ж в інший кабінет перенести. Усім же зручно: працівники ОДА та облради можуть перед, після роботи або й в обідню перерву прийти до мене. Зараз же усі економлять час.

Валентин Кирилюк заперечує, що мав з власницею перукарні конфлікт, а з приміщення виселяє, бо на нього вже є плани:

Відповідно до умов договору і чинного законодавства власницю перукарні було завчасно попереджено, що з нею не буде укладено новий договір. Ми плануємо його відремонтувати і використовувати для інших потреб. Зазначу, що перукарні чи кафе там точно не буде і здавати приміщення в оренду не будемо. Це не лише моє бачення, а й керівництва обласної ради та ОДА. Інших приміщень, щоб запропонувати їй, у нас нема.

Голова облради Олександр Данильчук із позицією п. Кирилюка погоджується. Зазначає, що на місці перукарні буде приміщення для нацгвардійців, які охороняють будівлю, та, можливо, для приймальні, адже на сьогодні людям, які заходять до будівлі облради та ОДА, доводиться самотужки шукати потрібні кабінети.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також