З колонії в Катеринівці не випускають на роботу, бо... не купив відро фарби

6687 0

Ми у соцмережах:

Катеринівська ВК-46

Микола Ринденко з Володимирецького району поскаржився у редакцію на працівників Катеринівської виправної колонії. За словами чоловіка, його брат Степан відбуває покарання у колонії в селі Катеринівка, що на Сарненщині:

- Його посадили за те, що пошкодив двері в магазині села Половлі, що у Володимирецькому районі. Спочатку дали умовний термін, але мій брат не з’являвся до слідчого у потрібні строки. Хоча він слідчому повідомляв, що не може приїхати, бо наша мама хвора. Через це йому змінили умовний термін на п’ять років ув’язнення. Поводить він себе у колонії добре, його навіть мали з колонії перевести у гуртожиток на роботу, -  стверджує читач. -  Цей гуртожиток знаходиться біля закладу, там неагресивні в’язні можу заробити собі копійку на життя. Однак для того, щоб його перевели на роботи, то адміністрація колонії поставила йому умову – придбати для закладу відро фарби «?niezka».  Але у нас сім’я небагата, грошей на це немає. Тому моєму брату почали писати штучно рапорти, що не виконав прохання колонії. Через це й на роботу не випустять, і пожалітися він теж комусь не може.

Сподіваємось,  що скаргу нашого читача перевірить Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції та відреагує на неї. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також