З Луганська, проте добре володіє українською: про що говорив головний полісмен Рівненщини

1770 0

Ми у соцмережах:

З Луганська, проте добре володіє українською: про що говорив головний полісмен Рівненщини

На другий день свого перебування на посаді керівника поліції Рівненщини полковник Олексій Камишанський дав пресконференцію. Полісмен гарно володіє українською мовою.

Як сам розповів, народився у Луганську в 1980 році. Там закінчив школу та інститут внутрішніх справ. Працював на різних посадах у поліції. Має ступінь кандидата юридичних наук. Коли надійшов наказ очолити поліцію Рівненщини, то одразу приїхав.

- У громадськості є багато питань щодо того, що я мешканець Сходу України. Однак хочу, щоб усі знали. В травні 2014 року я покинув свій дім та одним із перших виїхав з окупованої території. До кінця 2016 року виконував свої обов’язки на території Луганської області, - підкреслив Камишанський.

Наразі полісмен займається зміною штатної структури обласного управління. Усіх фахових працівників обіцяє залишити на своїх посадах.

- Якщо працівник поліції вчинив злочин, то його звільнять протягом 24 годин. Адже на ньому більше відповідальності, ніж на звичайних громадянах. Хай потім судиться. Працівник поліції повинен бути взірцем для громади не тільки, коли він у формі, але й поза робочим часом, - каже Олексій Камишанський.

 

Він поки знімає кімнату в готелі, проте уже почав підшуковувати собі квартиру. Його сім’я зараз знаходиться у Сєверодонецьку. Коли вирішиться ситуація з житлом, то його родина переїде до Рівного.

Полюбляє риболовлю та займається спортом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також