«З любов’ю до життя» : Рівне відвідала письменниця Світлана Талан

780 0

Ми у соцмережах:

«З любов’ю до життя» : Рівне відвідала письменниця  Світлана Талан

В центральній міській бібліотеці Рівного відбулася творча зустріч «З любов'ю до життя» з письменницею Світланою Талан.

Жінка є неодноразовою лауреаткою конкурсу «Коронація слова», володарка відзнаки «Золотий письменник України» та нагороди «За кращий роман на гостросоціальну тематику».

Авторка розповіла про свій дебютний роман «Коли ти поруч». У книзі розповідається про дівчину-медсестру, яка, рятуючи життя іншій людині, інфікувалася ВІЛ.

Світлана Талан зауважила, що в основі книги лежать справжні життєві долі. Узагалі, письменниця переконана - їй щастить на цікавих людей, котрі надихають творити і писати.

Поділилася думками авторка й про інші свої книги: «Розколоте небо», «Оголений нерв», «Букет улюблених квітів», «Сафарі на щастя», «Де живе свобода», «Душа Ніколь».

Приємною новиною став анонс книги Світлани Талан для дітей «Чорник і Білик», написаної у співавторстві із сином Сергієм. Письменниця повідомила, що планує створити цілу серію для малюків «Ростемо разом».

Письменниця із задоволенням поспілкувалася з присутніми, відповідала на їхні запитання, розповідала про власне дитинство, творчість, життя в окупованому Сєвєродонецьку, волонтерську діяльність, плани на майбутнє.

Усі охочі мали змогу придбати книги улюбленої письменниці, підписані авторкою, зробити фото на пам’ять та висловити гості подяку за її працю.

Стасюк Ірина, студентка Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також