З російського полону повернули додому сто бійців та одного цивільного: двоє з них - родом з Рівненщини (ВІДЕО)

2183 0

Ми у соцмережах:

З російського полону повернули додому сто бійців та одного цивільного: двоє з них - родом з Рівненщини (ВІДЕО)

Сьогодні, 16 лютого, пройшов черговий обмін полоненими. Додому повернулися 100 українських воїнів та один цивільний. Серед них є наш земляк - старший сержант Олександр Ляльович із Дубровиці! Він потрапив до полону в Маріуполі у квітні минулого року.

Про це повідомляє керівник Офісу президента Андрій Єрмак в Telegram.

- Продовжуємо повертати українців з полону. Сьогодні додому їдуть 100 наших воїнів та 1 цивільний,  – йдеться в повідомленні.

 

Серед звільнених бійців є нацгвардійці, прикордонники та військові ЗСУ. Зокрема, 94 з них обороняли Маріуполь, включно з 63 воїнами з «Азовсталі». Багато з воїнів отримали поранення різної тяжкості.

- Це результат роботи Об’єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених, який виконав рішення Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Життя кожного українця – найвища цінність!

Працюємо над тим, аби виконати доручення президента України і повернути з полону кожного українця! -
повідомляє СБУ. 

Рівненська журналістка Алла Садовник назвала у Фейсбуці прізвище звільненого цивільного,  який повернувся з російського полону. він - наш земляк. Це заступник міського голови тимчасово окупованого Енергодара. Івана Самойдюка окупанти викрали 19 березня минулого року, повідомили в Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

З початку повномасштабної війни України та Росія провели понад 30 обмінів полоненими. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також