«З розтрощеного легковика випав мертвий водій»

9770 0

Ми у соцмережах:

«З розтрощеного легковика випав мертвий водій»

У Крилові, що на Дубенщині, внаслідок автопригоди загинуло двоє людей, ще двоє тяжко травмовані. Вони їхали на гірськолижний курорт автомобілем «Ленд Ровер».

36-річний чоловік, який був за кермом авто, впевнено обганяв усі автомобілі, які рухались попереду. Хоч сніжило і дорога була слизькою. Вантажівку попереду обігнати не встиг — його автомобіль почало заносити, і він, виїхавши на зустрічну смугу, влетів у вантажівку «Івеко».

Віктор Семенов, водій вантажівки, яку обганяв водій «Ленд Ровера», розповідає:

— «Ленд Ровер» зачепив і мою вантажівку, пробивши паливний бак. Я їхав у Польщу, тепер доведеться поїздку відкласти… З розтрощеного позашляховика одразу випав мертвий водій. Мертвою була і молода жінка, яка сиділа позаду водія — я побачив лише її ноги. Два пасажири, які сиділи з правого боку, залишились живими. Один із них виповз із автомобіля, повзав по снігу і стогнав. Оце вони лише двоє в живих і лишились.

Слідчий одразу зміг з’ясувати лише особу водія «Ленд Ровера» — це 36-річний мешканець міста Українка Київської області. Згодом стало відомо, що загибла пасажирка — 25-річна мешканка Обухова. Двоє травмованих у цій ДТП досі перебувають у Дубенській районній лікарні. Обидва у свідомості. Один — 50-річний киянин — в реанімації, інший — 44-річний мешканець міста Українка Київської області — в травматології.

61-річний водій вантажівки «Івеко», з якою лоб у лоб зіткнувся «Ленд Ровер», отримав травми голови. Моменту аварії, каже чоловік, він не пам’ятає, а через травми почувається зле.

У поліції відкрили кримінальне провадження. Допитують свідків та очевидців автопригоди. Під час слідчих дій на місці ДТП дорогу розчищали грейдерами. А ось чи могли стати погодні умови супутньою причиною трагедії — з’ясують експерти.

Тим часом стало відомо, що напередодні увечері кияни збиралися летіти у Буковель з київського аеропорту. Втім, через нельотну погоду рейс скасували, і тоді вони вирішили їхати автомобілем. Та доїхали лише до Крилова…

Світлана Прокопчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також