За 10 мільйонів гривень у Рівному продають готель, кафе, басейн та чотири котеджі

4638 0

Ми у соцмережах:

За 10 мільйонів гривень у Рівному продають готель, кафе, басейн та чотири котеджі

Регіональне відділення Фонду держмайна у Рівненській області виставило на продаж комплекс дорожнього фонду, що біля зоопарку на вулиці Київській, 108 у Рівному.

Комплекс почали будувати у 1990 році для працівників дорожньої галузі, проте наприкінці 90-х роботи, левова частка з яких вже була виконана, зупинилися.

Так, на сьогодні територія комплексу складає 4,3 га. Завершеними є котеджі, басейн, тенісний корт.

Також на рівні 46% готовності – готель, кафе (60% готовності), а ще – дві прохідні, центральний тепловий пункт, трансформаторна підстанція, каналізаційно-насосна станція, водонасосна станція, адміністративно-побутовий корпус з даховою котельнею та сауною, станція технічного обслуговування вантажних та легкових автомобілів, крита стоянка автомобілів, виробничий цех, очисні споруди.

Територія повністю огороджена. Земля належить міськраді.

Гроші на будівництво комплексу виділяли з державного та обласного бюджетів. У 2005-2006 фінансування намагалися відновити, але грошей не вистачило. Тоді ж виник скандал, коли дізналися, що у на той час вже збудованих котеджах живуть двоє тодішніх голів райдержадміністрацій і за своє житло невідомо кому платять.

Після Революції гідності на території комплексу тренувалися бійці Правого сектора.

У 2006 році хотіли продати комплекс за 17 млн. грн. Нинішня ціна на торгах – 10 млн грн. Якщо на аукціон 26 лютого не подадуться потенційні покупці, комплекс повторно виставлять на продаж, знизивши ціну. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також