За час карантину енергетики ліквідували понад 200 аварій в мережах

693 0

Ми у соцмережах:

За час карантину енергетики ліквідували понад 200 аварій в мережах

З 12 березня 2020 року в Рівненській області в мережах 0,4-10 кВ сталося 217 аварійних ситуацій, в тому числі й через негоду, що вирувала в області 13-14 березня.

- Попри запроваджені в Україні карантинні заходи технічний персонал ПрАТ «Рівнеобленерго» працює цілодобово, сім днів на тиждень – наші оперативно-виїзні бригади негайно реагують на повідомлення про аварійні вимкнення та намагаються у найбільш стислі терміни відновлювати електропостачання нашим споживачам, - повідомила РВ Алла Ліхачова, речниця ПраТ «Рівнеобленерго» .

Виконують працівники ПраТ «Рівнеобленерго» і заплановані ремонтні роботи – з 12.03.2020 року енергетики здійснили планові огляди, капітальні та поточні ремонти на понад 170 км ПЛ 04-10 кВ, було проведено ремонти у 35 трансформаторних підстанціях, здійснено заміну 35 та встановлено 45 нових електроопор, здійснено 70 нових приєднань споживачів, проведено чистку охоронних зон понад 73 км ПЛ 0,4-10 кВ.

- Особлива увага зосереджена на забезпеченні надійного електропостачання об’єктів соціальної сфери - працівники компанії перевірили надійність електропостачання всіх медзакладів області.  Робимо усе від нас залежне для комфорту наших споживачів та забезпечення роботи медиків, - каже Алла Ліхачова. Саме тому звертаємося до усіх наших споживачів – не накопичувати заборгованість за електропостачання та проводити вчасну оплату за спожиту електричну енергію перед електропостачальниками, адже це - запорука безперебійного електропостачання у ваших домівках, офісах та лікувальних установах!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також