За добу у Рівному виявили утричі більше наркотиків, ніж у мирний час

2152 0

Ми у соцмережах:

За добу у Рівному виявили утричі більше наркотиків, ніж у мирний час

За добу у Рівному поліцейські задокументували 10 наркозлочинів. «Закладчики», передача наркотичних речовин засудженій, зберігання без мети збуту: за десятьма фактами триває досудове розслідування.

Учора РВ розповідала про те, як неподалік лікарні на вулиці Макарова у Рівному затримали двох закладників наркотиків.  Це були 28-річна жителька Рівненського району та 31-річнийо рівнянин. Під час поверхневої перевірки у жінки вилучили 8 поліетиленових пакетів амфетаміну, 9 психотропної речовини «альфа-PVP», пристрої для куріння із нашаруванням та телефон, в якому були відміченні місця розміщення наркотиків. Крім того, зловмисниця вказала на 8 закладок, які вже встигла розкласти. Вона пояснила, що влаштувалася «закладчицею» через один із телеграм-каналів, отримувала «майстер-клади» з наркотиками поштою та в подальшому розкладала їх на території Рівного близько чотирьох місяців.

У її спільника під час поверхневої перевірки заборонених речовин не виявили. Утім, він зізнався, що близько місяця займається аналогічним протиправним діянням. У квартирі за місцем його проживання поліцейські під час проведення невідкладного обшуку виявили 58 розфасованих доз амфетаміну, психотропної речовини «альфа-PVP» та канабісу, які в подальшому він мав розкласти. На чорному ринку вартість вилученого у нього «товару» становить понад 30 тисяч гривень.

Слідчо-оперативна група задокументувала злочини. За фактом зберігання наркотичних речовин з метою збуту відносно жінки слідчі розпочали досудове розслідування, а відносно 31-річного чоловіка — за фактом зберігання наркотичних речовин у великих розмірах. Усе вилучене скероване для проведення відповідних експертиз.

Учора до поліції також надійшло повідомлення від чергового слідчого ізолятора, що 37-річний рівнянин намагався передати наркотики 22-річній ув’язненій. Чоловік пояснив, що посилку його попросили передати невідомі, а про її вміст він не знав. П'ять таблеток, зовні схожих на наркотичні, були заховані в еклерах. Відтак, за фактом збуту наркотичних засобів слідчі Рівненського РУП розпочали досудове розслідування. ї

Крім того, під час воєнного стану поліцейські, працівники тероборони та громадські активісти посилено патрулюють. За минулу добу на вулицях Рівного у підозрілих осіб під час поверхневих перевірок вони виявили шість фактів зберігання наркотичних речовин, що у тричі більше, ніж у мирний час. За усіма ними дізнавачі Рівненського РУП розпочали досудові розслідування.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також