Закладників наркотиків здали у поліцію медики

2089 0

Ми у соцмережах:

Закладників наркотиків здали у поліцію медики

Сьогодні по обіді патрульним надійшов виклик від працівників одного з медичних закладів на вулиці Макарова. З вікон вони побачили підозрілих осіб в полі, які щось ховали в землі та фотографували. Патрульні оперативно прибули на вказане місце та виявили за орієнтуванням чоловіка і жінку, які помітно нервували та намагались уникнути спілкування з поліцейськими, але їх затримали.

Патрульні виявили в сумці 27-річної жінки 14 поліетиленових пакетів, обмотаних  кольоровою плівкою з клейовим покриттям. Зі слів рівнянки, там знаходилась наркотична речовина (амфетамін та солі). В її телефоні патрульні виявили переписку з невідомою особою, а в галереї — фото з координатами, де знаходяться "закладки". Жінка зізналась, що в полі заховані ще 8 пакунків, які патрульні згодом відшукали.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу.
В 31-річного чоловіка вдома теж виявили подібні речовини (58 готових згортків) та пристрої для їх вживання. Виявлені речовини вилучені для проведення експертизи. Патрульна поліція Рівненщини подякувала небайдужим громадянам за пильність.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також