За футболом — до Білорусі

780 0

Ми у соцмережах:

Екс-«вересівець» Максим Каленчук у 1-му турі чемпіонату Білорусі отримав вилучення

На відміну від України та інших європейських країн, сусідня Білорусь вирішила через коронавірус не скасовувати старт чемпіонату з футболу. Як результат, наприкінці минулого тижня 16 клубів тамтешньої Вишейшої ліги вийшли на старт. Один з українських спортивних каналів, швидко зорієнтувавшись у ситуації, навіть показував у себе в ефірі деякі поєдинки 1-го туру.

Українському вболівальнику, щоб зовсім не знудитись, чемпіонат сусідньої держави хоч якийсь ковток футболу. Принаймні знайомих імен там чимало. Це і тренер Юрій Вернидуб, і десятки футболістів — від Артема Мілевського та Євгена Хачеріді до менш відомих широкому загалу гравців.

Наприклад, рівненські вболівальники мають можливість стежити за виступами у Білорусі екс-гравців «Вереса». Таких у вищій лізі троє. Це Сергій Чеботаєв, захисник клубу «Слуцьк», який ще восени виступав за червоно-чорних. У переможній грі проти «Славії-Мозиря» (3:1) він провів на полі весь матч.

«Відзначився» вилученням у грі проти клубу «Городея» інший екс-»вересівець» Максим Каленчук. Хто забув, цей півзахисник грав за рівнян у вищій лізі. Червону картку він отримав на 45-й хвилині, але його «Вітебськ» все одно переміг — 1:0.

Не всі рівненські вболівальники, напевно, пам’ятають центрального захисника В’ячеслава Лухтанова, який провів у першій лізі у 2017-му році за «Верес» 10 матчів. Нині він гравець клубу «Смолевичі». Щоправда, в стартовій грі проти брестського «Динамо» (1:1) Лухтанов не грав.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також