За кілька років Росія знову нападе на Україну – Арестович

4306 0

Ми у соцмережах:

За кілька років Росія знову нападе на Україну – Арестович

Росія буде накопичувати сили, щоб знову напасти на Україну та взяти реванш.

 Таку думку в ефірі програми «Антиподи» висловив радник Офісу Президента Олексій Арестович:

- Другий та третій раунд війни невідворотні. Вони 100% будуть. Можете у цьому не сумніватися. До цього другого раунду Росія добре підготується. Однак це буде не в такому масштабі, як зараз. Адже після цієї війни Росія втратить таку боєздатність, яка у неї була, на десятки років. Бо в Росії є десять наземних армій. З початку вторгнення вони кинули вісім в Україну, а потім поступово додавали ще. Тепер всі десять армій тут. Вони ще хочуть мобілізувати та закинути 60 тисяч людей у ті підрозділи, які уже воюють. Коли вони почали цих людей озброювати та розконсервовувати свою техніку, то командир 14-го танкового полку застрелився.

В майбутній війні Росія буде проводити операції набагато меншого масштабу. Наприклад, відрізання України від Азовського моря, або захоплення Харкова, або знову до виходу в кордони Л/ДНР.

Незалежно від того, хто буде влада у Росії, наше з ними зіткнення неминуче. Росія не заспокоїться. Цикл війн буде проходити до 2032-2035 року. Це буде щось схоже як в Ізраїлі, де війна перетворилася на боротьбу з терористами, але там вони змагаються за Храмову гору, а ми за Печерську лавру.

Це екзистенційний конфлікт, який належить до стану конфліктів, які людство ще не вміє вирішувати. Претензії будуть виникати знов і знов, допоки ми на метаісторичному рівні це не вирішимо і не заберемо спадщину Київської Русі або поки ми не вибудуємо ланцюжок, де руси 3 століття і 26 століття - це ми, українці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також