За медалі боротимуться з Шемосюком

1713 0

Ми у соцмережах:

Ілля Шемосюк

Екс-баскетболіст рівненського «Пульсара», львівської «Політехніки-Галичини», БК «Кіровоград» і БК «Батумі» 33-річний Ілля Шемосюк у новому сезоні виступатиме за баскетбольний клуб «Рівне». Наша чоловіча команда, як і раніше, гратиме у вищій лізі. Торік рівняни фінішували четвертими, на цей сезон президент БК «Рівне» Сергій Ліщук ставить більш амбітне завдання — медалі.

Крім Шемосюка, команду мають посилити інші досвідчені гравці, які раніше виступали за «Пульсар» — Євген Коровяков та Андрій Артимович. Керуватиме чоловічою командою незмінний тренерський штаб — Михайло Переверзій та Анатолій Колот. Також очікується створення дублюючої команди, що виступатиме в першій лізі, її очолить Олег Сотник.

Коли стартує чемпіонат у вищій чоловічій лізі і хто буде суперниками БК «Рівне» — наразі точно не відомо. А от наша жіноча команда розпочне новий сезон у Суперлізі 5-6 жовтня матчами у Запоріжжі проти «Козачки».

І якщо чоловіча команда склад посилила, то жіноча залишилася без групи досвідчених гравців. З минулорічного складу, що здобув «бронзу» Суперліги, залишилися досвідчені Вікторія Шматова та Людмила Спиридонова.

Решта — перспективна молодь на чолі з Тетяною Гаврильчик. Головна зміна у жіночій команді відбулася на тренерському містку. В’ячеслава Ковалевського замінив багаторічний очільник «Сузір’я» Валерій Жартун. Таку заміну Сергій Ліщук пояснив тим, що команда омолоджується, до її складу прийшло багато гравців юнацької збірної України, яку очолював Валерій Жартун. Завдання перед жіночою командою — місце у четвірці.

До слова, як і у чоловічої, у жіночої команди БК «Рівне» буде молодіжка, що виступатиме у вищій лізі під керівництвом Марини Максимчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також