За паспортами у міграційну службу приходьте після закінчення карантину

774 0

Ми у соцмережах:

За паспортами у міграційну службу приходьте після закінчення карантину

Цьогоріч у квітні у Рівненській області оформили лише понад 400 сотні біометричних документів. Це у тисячі менше, аніж у попередні періоди 2020 року.

Сумлінне виконання карантинних заходів, декларованих урядом, та перестороги у турботі про своє здоров`я, змусили населення Рівненщини обмежити відвідини державних установ і громадських закладів. 

Управління ДМС у Рівненській області повідомляє: враховуючи, що карантин продовжений до 22 травня,  продовжують надавати послуги згідно карантинних вимог.  Отож, звернення з візитами для оформлення паспорта громадянина України у формі картки (ID-картки), за вклеюванням фотокарток до паспорта громадянина України у формі книжечки по досягненню особою відповідного віку, прохання здійснити після закінчення карантину.

Не вважатимуться порушеннями міграційного законодавства несвоєчасні звернення іноземців та осіб без громадянства, пов`язаних з обмеженнями в період проведення карантинних заходів, які на законних підставах перебувають в Україні.

Виготовлені паспортні документи громадян України зберігаються у підрозділах ДМС і можуть бути отримані після завершення карантину.

Наголошуємо, що в умовах карантину набагато безпечніше дистанційно вирішити свої питання. З режимом обслуговування територіальними підрозділами УДМС України в Рівненській області можна ознайомитися на офіційній сторінці facebook та на сайті Державної міграційної служби.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також