За півгодини пограбував двох велосипедистів та скоїв хуліганство

1450 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває раніше судимий 30-річний рівнянин, який за вечір 19 січня відкрито заволодів двома велосипедами та посеред дороги побив водія.

На вулиці Степана Бандери чоловік помітив неповнолітнього, поруч з яким стояв велосипед. Відштовхнувши хлопця, сів на двоколісний і поїхав у напрямку вулиці Ботанічної. Там побачив ще одного парубка з велосипедом. Між ними виник конфлікт, в ході якого чоловік «пересідає» на інший велосипед.

Перетинаючи проїзну частину на вулиці Миколи Карнаухова, він допустив зіткнення із автомобілем «БМВ». Водій транспортного засобу зупинився, вийшов із салону та в цей час отримав удар кулаком в обличчя від 30-річного грабіжника. Потерпілий впав, а нападник сів за кермо. Рушити з місця так і не зміг, адже позаду їхав екіпаж патрульних. Зловмисник кинувся навтьоки, однак його затримали поліцейські.

23-річний рівнянин потерпілий водій «БМВ» звернувся до лікарні, де медики попередньо діагностували перелом щелепи, закриту черепно-мозкову травму та перелом носа.

- 30-річного рівнянина затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції — начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні двох грабежів та хуліганства.

Обидва велосипеди поліцейські вилучили. Триває досудове розслідування.

Світлина від Патрульна поліція Рівненської області.

Встановлено, що нападник вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства, нанесення тілесних ушкоджень, а також перебуває на обліку у поліції як сімейний насильник, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також