За смертельну автопригоду з двома загиблими шість років водій волі не бачитиме

1980 0

Ми у соцмережах:

За смертельну автопригоду з двома загиблими шість років водій волі не бачитиме

Прокуратура в апеляції відстояла вирок водієві, який спричинив ДТП із двома загиблими

ДТП сталася у січні 2020 року. Тоді житель села Гільча Друга, Рівненського району, керуючи автомобілем BA3-21103, при виїзді з другорядної дороги у місті Здолбунів не надав переваги у русі і допустив зіткнення з автомобілем Renault Trafic, водій якого від удару втратив керованість та виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем Honda Civic. Обидва водії померли на місці події.

У липні цього року суд визнав винним водія ВАЗу та призначив йому покарання -  позбавлення волі строком на 6 років з позбавленням права керування транспортними засобами на 2 роки. Також, згідно з рішенням судді, обвинувачений має виплатити потерпілим 350 тис. грн моральної шкоди.

Сторона захисту, не погоджуюсь із таким рішенням, подала апеляційну скаргу. Апеляційний суд залишив без змін вирок Здолбунівського районного суду, яким 34-річного водія було визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, повідомила пресслужба Рівненської обласної прокуратури
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також