За те, що вкрав і побив буса, юнаку з Острожця присудили мамин нагляд

4409 0

Ми у соцмережах:

За те, що вкрав і побив буса, юнаку з Острожця присудили мамин нагляд

На Волині неповнолітній студент з Рівненщини викрав бус в товариша, сів за кермо і врешті побив його, завдавши власнику збитків на 50 тисяч гривень. Луцький міськрайонний суд Волинської області виніс цікаве рішення за цією справою.

 Про це повідомляють «Волинські новини».

Під час суду встановили, що 13 жовтня 2019 року близько 23 години неповнолітній студент з села Острожець Млинівського району на Рівненщині знаходився в орендованій кімнаті.

Так, неповнолітній обвинувачений, взявши з полички шафи ключі від автомобіля «Mercedes Benz Sprinter 316», який належить потерпілому і був залишений ним в дворі будинку, скористався ключем та проник у салон цього автомобіля. В подальшому він здійснив рух на ньому Луцьком, а також Луцьким та Рожищенським районами, чим протиправно вилучив цей транспортний засіб всупереч волі власника. Відзначимо, що під час руху обвинувачений пошкодив автомобіль, завдавши матеріальної шкоди потерпілому на загальну суму 50 тисяч гривень.

Допитаний в судовому засіданні неповнолітній обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочині визнав повністю. Він щиро розкаявся у вчиненому та просив його суворо не карати.

Неповнолітнього визнали винним у злочині, однак звільнили від покарання, застосувавши заходи виховного характеру у виді передачі під нагляд матері строком на один рік.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також