За викрадення маршруток — нічний домашній арешт

1465 0

Ми у соцмережах:

За викрадення маршруток — нічний домашній арешт

Сьогодні, четвертого березня, відбулося судове засідання у рамках встановлення запобіжного заходу 16-річному жителю села Малий Олексин, якого двічі протягом тижня затримували за викрадення маршрутного таксі. За обома фактами незаконного заволодіння транспортними засобами слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування та повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Нагадаємо, 25 лютого підліток зі стоянки на вулиці Млинівській викрав автобус 51-го маршруту. Спочатку всю ніч він їздив селами у Рівненському районі, а потім і «на рейс вийшов». Вранці його зупинили патрульні.

А ввечері першого березня цей же юнак зі стоянки на вулиці Курчатова викрав автобус, який курсував за 66-им маршрутом. Через декілька годин патрульні зупинили неповнолітнього водія.

У суді слідчі з процесуального керівництва місцевої прокуратури клопотали про тримання під вартою. Однак суд обрав неповнолітньому запобіжний захід у виді домашнього арешту з електронним засобом контролю з обмеженням у часі: юнак зобов'язаний перебувати вдома із шостої вечора по восьму ранку.

Досудове розслідування триває. У рамках кримінального провадження також призначена судово-психіатрична експертиза, оскільки підліток перебуває на обліку в лікаря.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також