За збут гранат і наркотиків поліщука відправлять за грати

620 0

Ми у соцмережах:

фото -ілюстративне

Прокурор в суді довів, що чоловік, раніше судимий за вчинення умисних корисливих злочинів та правопорушень у сфері обігу наркотичних засобів, придбав та тривалий час зберігав боєприпаси в заздалегідь підготовленому місці в лісосмузі, що неподалік с. Стара Рафалівка. .

Зокрема, йдеться про 2 наступальні осколкові ручні гранати. Їх збут задокументували правоохоронці у ході оперативних закупок.

Крім того, обвинувачений організував передачу до однієї із виправних колоній на Рівненщині наркотичного засобу «бупренорфін», який сховав у коробці з-під печива і який призначався для подальшого збуту. Наркотики вилучили працівники установи виконання покарань.

А за місцем проживання чоловіка у селищі Рафалівка працівники поліції знайшли наркотичний засіб «канабіс», який він незаконно зберігав для власного вжитку.

Отож 35-річного чоловіка засуджено за незаконні зберігання та збут бойових припасів, придбання, зберігання, пересилання з метою збуту наркотичного засобу у місця позбавлення волі, а також придбання і зберігання наркотичного засобу, вчинене протягом року після засудження за цією статтею, без мети збуту.

Володимирецький райсуд призначив обвинуваченому покарання із врахуванням попереднього вироку - 6 років та 1 місяць позбавлення волі з конфіскацією майна.

На даний час вирок суду законної сили не набрав.

За матеріалами Вараської окружної прокуратури
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також