За жорстоке поводження з песиками Сергій Притула отримав 5 років позбавлення волі

3684 0

Ми у соцмережах:

За жорстоке поводження з песиками Сергій Притула отримав 5 років позбавлення волі

Але у колонію 46-річний здолбунівчанин Сергій Притула не потрапить, бо отримав один рік іспитового терміну.

Нагадаємо, 10 серпня житель Здолбунова із пневматичної гвинтівки одне цуценя застрелив, влучивши в голову. Двічі поцілив й в інше цуценя, яке вдалося врятувати.

Слідчі повідомили 46-річному здолбунівчанину про підозру у жорстокому поводженні з тваринами, вчиненому з особливою жорстокістю. Справу скерували до суду. Її розглянув суддя Юрій Ковалик.

Свою вину під часу судового засідання обвинувачений визнав повністю та активно співпрацював зі слідством, що стало пом’якшуючою обставиною у призначенні покарання.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє: 46-річного жителя міста Здолбунів суд визнав винним і призначив йому позбавлення волі на строк п’ять років. Втім, чоловіка у колонію не відправлять, бо звільнили від відбування призначеного покарання на рік. Якщо він упродовж іспитового строку - за  один рік не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього судом обов’язки, то залишиться на волі. Зокрема, засуджений зобов’язаний періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання або роботи.

Читайте також: У Здолбунові пролунали постріли: чоловік застрелив одне цуценя і поранив інше


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також