Забудовника з Хмельницької області, який привласнив гроші рівнян за квартири, прокуратура хоче взяти під варту

1371 0

Ми у соцмережах:

Забудовника з Хмельницької області, який  привласнив гроші рівнян за квартири, прокуратура хоче взяти під варту

Прокуратура повідомила про підозру керівнику підприємства-забудовника ЖБК «Рівненська брама» за фактом привласнення коштів, сплачених рівнянами в рахунок придбання об’єктів нерухомості, на загальну суму понад 2,6 млн. грн.

Прокуратура області повідомила про підозру 35-річному жителю Хмельницької області у привласненні ввіреного майна у великих та особливо великих розмірах, вчинене службовою особою.

Працюючи на посаді керівника підприємства, яке здійснювало господарську діяльність щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку на розі вулиць Костромської  та Гагаріна у Рівному, підозрюваний  упродовж 2016 року отримав в касу підприємства від 5 місцевих жителів понад 2,6 млн.грн.  в рахунок оплати вартості квартир у будинку.  Кошти підозрюваний на рахунок підприємства в банківській установі не вніс, а їх  привласнив, використавши на власні потреби.

Цей будинок,  згідно технічного паспорту,  мав бути зданий в експлуатацію ще у 2017 році.

Пресслужба прокуратури Рівненської області повідомила РВ, що відносно підозрюваного скеровано на адресу слідчого судді Рівненського міського суду клопотання про обрання запобіжного заходу -  тримання під вартою з альтернативним запобіжним заходом у виді застави в розмірі вказаної суми збитків, завданих зазначеними злочинами.  У кримінальному провадженні тривають подальші слідчі (розшукові) дії з метою встановлення всіх обставин вчинення відповідних кримінальних правопорушень.   За скоєне забудовнику  загрожує позбавлення волі строком до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також