На рівненському ринку закрито все, крім «валютного п’ятачка»

5225 0

Ми у соцмережах:

На рівненському ринку закрито все, крім «валютного п’ятачка»

До редакції "РВ" зателефонувала обурена рівнянка Тетяна, яка повідомила, що на центральному продовольчому ринку Рівного «валютний п’ятачок», який у принципі нелегальний, продовжує працювати.

Вийти у місто її змусив зубний біль. Оскільки стоматологічні кабінети і клініки не працюють, вона пішла в аптеку в районі ринку. Яким було її здивування і обурення,  що попри карантинні заходи, введені на Рівненщині йу  країні загалом, неодноразові звернення посадовців і чиновників дотримуватися безпеки, «п’ятачок» працює!

Незважаючи на посилення карантинних заходів у місті, заборону руху громадського транспорту, прогулянок і т.д. у центрі Рівного продають валюту, невідомо звідки і ким завезену, без її дезінфекції.

Жінка зателефонувала до поліції. Її вислухали і прийняли інформацію. З її слів, через деякий час до неї зателефонували з поліції і попросили уточнити, що саме їй не подобається, оскільки "нічого незаконного у її повідомленні не вбачають".  

Хоча якщо поліцейські туди виїжджали, то мали б скласти на валютників протоколи за статтею 162 КУпАП  за порушення правил про валютні операції, однак для цього їх потрібно впіймати на гарячому.  Скласти на валютників протокол за статтею 44-3 КУпАП про порушення правил карантину поліція однаково не змогли б, бо заборона стосується здебільшого магазинів та маршруток.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також