ОСББ зобов’язали дезінфікувати під’їзди (відео)

2303 0

Ми у соцмережах:

ОСББ зобов’язали дезінфікувати під’їзди (відео)

У Рівному серед інших обмежувальних заходів, які прийняла сьогодні комісія ТЕБ та НС, міська влада зобов’язала усі ЖКП, ОСББ та інші комунальні підприємства, що обслуговують будинки, регулярно мити та дезінфікувати під’їзди.

 До речі, у Дубні вже почали це робити – в будинках, які обслуговуються компанією «Житловик-Дубно, пише "Типове Дубно". Для цих потреб придбано деззасоби, розпилюючу техніку, засоби індивідуального захисту; залучені резервні сили працівників. Крім того двірники отримають інвентар та розчин для протирання перил на сходинкових клітках. 

Окрім того, на міське управління транспорту  та «Укрпошту» було покладене завдання доставки пенсій пенсіонерам, які, очевидно, не мають пенсійної картки.

Управлінню здоров’я було наказано забезпечити розміщення медичних працівників на ночівлю у закладах охорони здоров’я, якщо в тому виникне така необхідність.

До речі, співробітники Головного управління ДСНС України у Рівненській області вже проводять тренування технічного персоналу ОСББ щодо правильного проведення дезінфекційних заходів у багатоквартирних житлових будинках Рівного.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також