Загинув на Донецькому напрямку рівнянин, який не прагнув на війну, але пішов заради синів

16279 0

Ми у соцмережах:

Загинув на Донецькому напрямку рівнянин, який не прагнув на війну, але пішов заради синів

Завтра Рівне віддасть шану Андрієві Морозовському. Прощання із Героєм відбудеться завтра, 17 травня, о 9:00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають Андрія Морозовського на кладовищі «Нове».

Андрій Морозовський народився 4 грудня 1980 року в Рівному. Навчався у Рівненській школі №1. Після закінчення навчання відразу пішов працювати. Спробував себе у різних галузях, останні роки вів підприємницьку діяльність у сфері торгівлі.

- Тато був надзвичайно добрим, щирим, чуйним, справжньою душею компанії. Дуже любив фільми та музику, добре на них розумівся. А ще писав вірші. У нього дуже добре це виходило. Здебільшого ліричні, про любов, про маму…  -  розповідає син Героя Дмитро.

Андрій долучився до лав Збройних сил України у лютому 2024 року.

- Він був зовсім не військовою людиною, не прагнув на війну. Але завжди говорив, якщо покличуть, то не буде ховатися, піде воювати заради своїх синів – мене і 12-річного брата. Так і сталося. Він розповідав, що їх гарно вчили, що навчився добре стріляти. Вірив, що все буде добре,  - продовжує син Героя.

Сумна звістка надійшла в родину надто рано:  43-річний солдат Андрій Морозовський загинув 11 травня  року на Донецькому напрямку. Люблячий батько, хороший син для матері – таким він залишиться у пам’яті близьких.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також