Загинув на війні молодий десантник з Полісся

2075 0

Ми у соцмережах:

Загинув на війні молодий десантник з Полісся

На фронті загинув Владислав Басюк. 20 грудня житель Вараша виконував завдання з бойовими побратимами біля с.Кліщіївка, що у Бахмутському районі Донецької області. Тіло 24-річного десантника вдалося евакуювати з поля бою лише 24 грудня.

- Владислав народився у с.Сопачів Вараської громади. У 2016 році завершив Вараський ліцей №5. Також навчався у ПТУ ВП РАЕС на слюсаря з ремонту реакторно-турбінного устаткування. Із серпня 2021 по жовтень 2023 р. працював слюсарем ремонтником на ВП РАЕС. На початку листопада цього року підписав контракт із 80-ою окремою десантно-штурмовою Галицькою бригадою. Служив стрільцем десантно-штурмового батальйону. Без батька залишився дворічний син... Щирі співчуття батькам, рідним та друзям нашого Героя, - про це повідомив міський голова Вараша Олександр Мензул.

Поховання відбудеться завтра, 26 грудня. Траурна хода розпочнеться орієнтовно об 11:00 від лікарні (морг), вул.Енергетиків до автовокзалу, проспектом Т.Шевченка до Свято-Покровського храму, де відбудеться поминальна служба. По її завершенню хода вирушить центром міста, біля готелю поверне на вул.Героїв Майдану, далі вул.Набережна до будинку мікрорайон Вараш 40. Після прощання біля під'їзду процесія пройде до світлофору.

Поховають Захисника на Алеї Героїв кладовища у с.Стара Рафалівка. Вічна пам'ять... 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також