Закордонний відпочинок рівнян з весни переноситься на літо

1295 0

Ми у соцмережах:

Закордонний відпочинок рівнян з весни переноситься на літо

Рівняни, які планували виїзд за кордон у відпустку, не зможуть цього зробити до завершення карантину. Ситуацію пояснила директор туристичного агентства «Олександра» Олександра Коваленко:

— Туристичний ринок зараз зупинився повністю. Припинилися вильоти, виїзди, закрилися країни. Восьмого березня я дала розпорядження своїм менеджерам припинити бронювання путівок. Адже очікувала, що ситуація загостриться. Завдяки цьому в нас не було клієнтів, які не відгуляли свої відпустки. Також ми забезпечили їм повернення додому. Що стосується тих, які мали путівку на другу половину березня і квітень, ми зв’язалися з кожним із них і перенесли дати путівки, починаючи з липня за ту ж вартість. Тобто наші клієнти нічого не втратили. Це стосується й тих, хто купував у нас авіаквитки: ми перенесли їм вильоти, домовившись з авіаперевізниками.

Проте були такі, на мою думку, недобросовісні туроператори, які на прохання клієнтів анулювати путівки, що припадали на період карантину, не погоджувалися відшкодовувати їм вартість і не проявили гнучкості, щоб перенести їхні дати. Вони відправляли людей на відпочинок ще 14-15 березня, через що зараз існує велика проблема, як їх повернути додому. Бо Єгипет, наприклад, уже попередив, що всі туристи мають виїхати до 19 березня. Як організувати їхній виліт? Це лягає на плечі держави.

Дарина ГУЗЕНКОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також