Заочні велозмагання тривають на Рівненщині

59716 0

Ми у соцмережах:

Заочні велозмагання тривають на Рівненщині

Рівненські шанувальники велосипедів завдяки обласному центру «Спорт для всіх» приєдналися до міжнародної акції «30 днів на велосипеді». Цю акцію вперше влаштували 10 років тому у США. Рівненщина до неї долучилася вперше.

Як розповів очільник облцентру «Спорт для всіх» Микола Петренчук, акція - заочна. Щодня учасники, які попередньо зареєструвалися й отримали спеціальні флаєри міжнародного зразка, скидають організаторам фотографії, на яких вказують кількість кілометрів, які вони проїхали. При цьому вони фотографують спідометр перед стартом та після фінішу або ж трек маршруту. Триватиме акція упродовж квітня. За її підсумками найактивніші учасники одержать призи від «Спорту для всіх» та обласного відділення Національного олімпійського комітету.

За словами п. Петренчука, зареєструвалося приблизно 40 учасників. Попередньо акція повинна була мати ще й туристичну складову, тобто велосипедисти мали фотографувати різні цікаві об’єкти, але через карантин від цієї ідеї відмовилися, залишивши тільки спортивну частину.

Крім Рівненщини, участь у цій міжнародній акції також беруть представники Харківщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також