А перед гонкою — переглянути спідвейні раритети

1064 0

Ми у соцмережах:

А перед гонкою — переглянути спідвейні раритети

Понад сто шарфів передав один з місцевих шанувальників мотогонок «Клубу вболівальників рівненського спідвею». Свого імені цей чоловік попросив не називати. Колекцію він збирав більше десяти років. У ній — шарфи спідвейних клубів з Польщі, Великобританії з іменами окремих гонщиків.

Сергій Головня, керівник «Клубу вболівальників рівненського спідвею»:

— Це чудовий подарунок, можливо, він стане початком створення у Рівному спідвейного музею або ж окремого спідвейного куточка в краєзнавчому музеї. Оскільки ми отримали такий імпульс, думаю, неправильно було б зупинятися. Тому закликаю усіх вболівальників приносити нам цікаві екземпляри, які з часом стануть частиною експозиції. У нас вже є ретрошолом.

Для початку, напевно, на мототреці у кабінеті «Рівненського міського спортивно-технічного клубу» влаштую невелику виставку, буду гостям показувати. Хочу також поговорити з керівництвом ТСОУ, можливо, було б доречно такий міні-музей облаштувати на першому поверсі адмінприміщення мототреку. Думаю, вболівальникам було б цікаво перед гонкою зайти туди, подивитися на раритети.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також